2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Fertő-táj Szemle

Kedves Fertő-táj Barát!

 

Álmodtunk valamit és az eredményt ezúton szeretnénk átadni nagy szeretettel. Mert hiszünk a Fertő-táj Világörökség sikeres jövőjében és hiszünk az alkotó emberben, hiszen a felelős, környezetét tisztelő és óvóan átalakító embereknek köszönhetjük a kultúrtájat.

Most az utódaikat szeretnénk megszólítani, Önöket és egyben egy virtuális, szellemi asztaltársaságot szeretnénk alapítani az ajándékunk, a Fertő táj Szemle kapcsán.

Az asztaltársaságnak tagja lehet mindenki, aki olvassa és szerkeszti a kiadványt.  Az olvasóvá váláshoz előfizetővé kell válni. A kiadvány negyedévente jelenik meg, előfizetés, a nyomtatott verzió esetén, egy évre 2000 Ft, amennyiben legalább 100 fő előfizet rá. Az elektronikus verzió első évben térítésmentes, de regisztráció szükséges a fertotaj@mail.datanet.hu címen. Azonban nem csak olvasókat várunk, hanem szerkesztőket is, alkotótársakat, akik a tájhoz kapcsolódó írásokkal, fotókkal gazdagítják a kiadványt.

 

Minden észrevételnek és véleménynek örülünk és kérjük terjesszék a kiadvány! Terjesszék, hogy minél többen tagjai lehessenek a Fertő-táj szellemi asztaltársaságának!

 

Üdvözlettel és tisztelettel: Ivanics Ferenc

a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa elnöke

 

http://www.fertotaj.hu/document/ferto-szemle-1.pdf

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás