2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Régi-új munkatárs a Fertő-tájon

2010. július 1-től az első gyermekét váró Hadarits Tímea helyett Taschner Tamás látja el a titkársági feladatokat a Fertő-táj Világörökség egyesületnél. Taschner Tamás 2004 és 2007. között már vezette a titkárságot így az ügyek átadása átvétele zökkenőmentese zajlott. Az új munkatárs feladata a korábbiak mellett az egyesületi élet élénkítése, a kezdődő Zarándokút projekt menedzselése és további projektek beindítása lesz.Taschner Tamás az elmúlt években a soproni Tourinform irodát vezette, a Pécsi Tudomány Egyetemen szerzett turizmus szervező és kulturális szervező egyetemi végzettséget. Főbb szakterületei a kulturális marketing, térségi turizmusfejlesztés. Taschner Tamás a Sopron - Fertő-tájon létrehozott TDM szervezet ügyvezetője társadalmi megbizatásban.

Az Esterházy kastélyban található  világörökségi iroda június 15. és augusztus 31. között időszakos tourinform irodaként is üzemel, informátorként pedig két talpra esett fiatal Szigethi Katalin és Szelenczey László dolgozik felváltva.

Az iroda naponta 9-től 17-ig tart nyitva, hétfőn ahogy a kastély, úgy az iroda is zárva tart.

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás