Natura ÖKOTÚRÁK

Natura ÖKOTÚRÁK

A Fertő-tájnak és Sopron környékének páratlanul gazdag természeti látnivalóit mutatják be a kenus-, kerékpáros- és gyalogtúráink során. Az ifjúságnak emellett erdei iskolákat és természetismereti, valamint kerékpáros táborokat is szerveznek. A cégeknek egyedülálló outdoor csapatépítő programokkal is a rendelkezésére állnak.

Kenutúra a Fertőn

Túráik során a Fertő-Hanság Nemzeti Park szabadon és szakvezetővel látogatható területeit mutatják be, melyek nagyszerűen reprezentálják a Fertő tó érintetlen, fokozottan védett területeit és ezek élővilágát. A NA-TÚRA kenutúrákat nyári időszakban naponta kétszer indítják, egyet hajnalban (napfelkeltekor) és egyet a késő délutáni, kora esti időszakban (naplementekor). Ebben a két napszakban a leggyönyörűbb a nádas és nem utolsó sorban ilyenkor van esély érzékelni annak rendkívül gazdag élővilágát is. Ezeket a túrákat kizárólag egy kenuval (max. 8-10 fő) indítják, hogy az érdeklődőket a lehető legközelebb hozhassák a természethez. 2018-as évtől nyaranta egy reggel 7:00 órakor induló Reggeli kenutúrát is szerveznek, hogy akik nem tudnak extrém korán kelni, azok se maradjanak le az ébredező nádas nyújtotta szépségekről. 

A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, legalább egy nappal a program előtt! Ezt megtehetik telefonon, vagy írásban a Natura ÖKOTÚRÁK elérhetőségein. Bizonytalan időjárási körülmények esetén a túra elmarad, erről időben értesítik a vendégeket! 

Natura ÖKOTÚRÁK:
+36 30/986-6488
na-tura@na-tura.hu

www.na-tura.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre