2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Fontos látogatók Fertődön

Horváth Gergely a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója járt Fertődön az újonnan kinevezett stratégiai igazgató társaságában. A szakemberek találkoztak a fertődi turisztikai vállalkozások vezetőivel a Patonai Panzióban. A program Horváth Gergely előadásával kezdődőtt, aki a nemzetközi és magyar trendek ismertetése, a magyar turizmus helyezetének rövid elemzése után elmondta véleményét, szerinte hogyan lehetnek sikeresebbek a település, illetve a táj vállalkozói és mindebben hogyan tud segíteni a nemzet turisztikai marketingkommunikációs szervezete. A lényeg a termékfejlesztés, azaz olyan piacképes ajánlatok kidolgozása, mely a desztinációra alapul, melynek csak egy eleme a szállás. Hiszen a turista nem aludni akar valahol, hanem élményekre vadászik és oda fog utazni, ahol ezt megkapja.

Amennyiben a térségből a szervezethez piacképes ajánlatok érkeznek, melyek a nemzeti park, kastély, világörökség vonzerőit is tartalmazzák, akkor tud a MT Zrt. segíteni. Az előadás után fórummá alakult a találkozó, melynek főbb témái voltak: KSH adatok, SZÉP kártya, turisztikai pályázatok, artis jus.

A találkozó végén Horváth Gergely hitet az mellett, hogy a találkozók  még folytatódnak, a mostani nem az első és utolsó volt, hanem egy párbeszéd kezdete.

 

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás