2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Dolgos hétköznapok

Kedves Olvasóink!

Az elmúlt hetekben a világörökségi törvényen kívül, kevés izgalmas ügy kötötte le a titkárság energiáit. Ugyan nem izgalmasak, de nem kevésbé fontosak voltak azok tevékenységek, melyek a folyamatban lévő uniós projektekből fakadtak. Így decemberben elkészültek a világörökség napi emblémás trikók, januárban kiválasztottuk a világörökségi térkép és kiadvány vállalkozóit és a projekt végére ,márciusban, teljesíteni tudjuk valamennyi vállalásunkat.

A térkép, a már jól ismert a tájat bemutató nagy formátumú térkép, mely a települések leírásán túl, tartalmazza a főbb látnivalókat és nem utolsósorban a gazdag úthálózati ábrázolások miatt, a kerékpárosoknak is hasznos lesz.

A kiadvány a korábbi Phare-CBC prokjektből készített aktualizált változata lesz A/4-es formában, sok-sok fotóval.

A két kiadvány hiánypótló is, hiszen az elmúlt években forráshiány miatt nem tudott az egyesület semmiféle kiadványt megjelentetni.

Reméljük nemcsak a turisták, de a világörökség polgárai is hasznosan forgatják majd a megújult kiadványokat. A kiadványok a világörökség információs pontjain lesznek elérhetők.

Taschner Tamás

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás