2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Utazás 2019

2019. február 21. és 24. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét immáron 42. alkalommal, az Utazás 2019 kiállítást, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A rendezvényen 30 ország és közel 300 kiállító várja az érdeklődőket. Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása került. Az  „Aktív hétvége van.” szlogen köré épül fel a rendezvény tematikája.
A Fertő-táj Világörökség, mint a turizmusban résztvevők egyik kiemelkedő úti célja is ott lesz a kiállítók között, hiszen a Fertő Kultúrtáj igazán alkalmas egy hétvégi kikapcsolódás helyszínének.  Mind természeti értékei, mind az aktív kikapcsolódás, vagy az épített örökségek mind-mind megtalálhatók itt.


Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest Albertirsai út 10. /Expo tér 1. Bejárat: I. és III. kapu


Megközelítés:
-2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.
- 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.
- Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere - Fehér út útvonalon.
- Kerékpárral a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton.
- Vonattal a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomásig. (forrás: http://utazas.hungexpo.hu)


A képek emlékek, az éppen tíz évvel ezelőtti Utazás 2009 kiállításról.

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás