2021. szeptember 20. hétfõ, Friderika napja van
Záporok 11°, Záporok

Évzáró 2018.

A Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa megtartotta hagyományos évzáró rendezvényét, melynek keretén belül kiosztották a Legszebb ház a Fertő-tájon pályázat díjait és egy új kitüntetés átadására is sor került.

A résztvevőket előbb Ivanics Ferenc elnök köszöntötte, majd Barcza Attila országgyűlési képviselő tolmácsolta ünnepi gondolatait. Nemzetépítő családok címmel – Huiber Edit tartott előadást és ezután adták át a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa és a Civilek a Fertő-tájért képviselői a legszebb házaknak járó okleveleket.

2018-ban új építés kategóriában 2 ház kapott díjat:

Ambrus Csaba és Csabáné a Sopron-Balf, Alsódomb sor hrsz.:10486/46szám alatt található lakóház építése érdekében tett értékes tevékenységéért és Locsmándi Sebestyén és Schárfi Orsolya részére a Nagycenk, Ilona utca 4. szám alatt található lakóház építése érdekében tett értékes tevékenységéért. Az első ház tervezője Hadas László, a másodiké Várhelyi Gergely volt.

 

A fotón: Ivanics Ferenc elnök, Körmendy János zsűri elnök, Ambrus Csaba, Hadas László, Barcza Attila országgyűlési képviselő, Horváth Attiláné, Várhelyi Gergely, Locsmándi Sebestyén, Schárfi Orsolya.

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás