2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Önkénteseket keresünk

Önkéntes program a fertődi Esterházy-kastélyban

 

            Az Esterházy-kastély önkénteseket keres a 2015. évre, majd az azt követő időszakra. Nagy szeretettel várjuk azokat a lelkes jelentkezőket, akik rendszeresen segítenék munkánkat az ország legnagyobb és legfényűzőbb barokk-rokokó kastélyában.

            Kiállításainkat és az Eszterházi Vigasságok 2015-ben Húsvétkor induló koncertsorozatát egyre többen látogatják. Számunkra is egyértelművé vált az elmúlt év tapasztalatai alapján, hogy nélkülözhetetlen azoknak a helyi és környékbeli civileknek a segítsége, akik helyismeretükkel, lelkesedésükkel és nem utolsó sorban akár speciális szakmai tudásukkal hozzájárulhatnak az általunk kínált programok sikeres lebonyolításához. Valamint éreznek kedvet ahhoz, hogy segítsenek koordinálni az egyes programjainkat.

            Hasonló lehetőség adott a világhírű és nemzetközi múzeumoknál, mint a Museum of London vagy a Metropolitan Museum of Art (New York) esetében is. Ha nem akarunk ilyen messze menni, akkor a Schloss Schönbrunn (Wien) és a magyar múzeumok (pl. Ludwig Múzeum, Szépművészeti Múzeum) nyomában az Esterházy-kastély is segítőket keres, akik információs és koordinátori feladatok ellátására képesek önállóan vagy némi útmutatás mellett (az sem hátrány, ha idegen nyelven tudnak kommunikálni). Úgy gondoljuk, hogy a világban mindenütt sikeres önkéntességi programot mi is felkínáljuk annak a jegyében, hogy ezt a csodálatos kulturális örökséget ne csak az itt dolgozók érezzék magukénak. Ezúton is köszönjük a tavalyi évben kapott önzetlen segítségeket, amelyeket akkor még nem formáltunk önkéntességi programba.


 

 

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás