2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Enyhe eső és havazás , Enyhe eső és havazás

Egyeztetés KET

ÉRTESÍTÉS

 

 

tárgy: a „FERTŐ / NEUSIEDLERSEE KULTÚRTÁJ” világörökségi helyszín világörökségi kezelési tervének véleményezési folyamatában tartandó egyeztető tárgyalás

 

Tisztelt Cím!

 

Amint már a véleményezési eljárásban korábban értesültek róla, a 2011. évi LXXVII. törvény a világörökségről, valamint a Kormány 315/2011. (XII. 27.) Korm. rendelete a világörökségi kezelési tervről, a világörökségi komplex hatásvizsgálati dokumentációról és a világörökségi várományos helyszínekről alapján a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ megbízásából a PESTTERV  kft. vezette konzorcium, mint vállalkozó elkészítette a „FERTŐ / NEUSIEDLERSEE KULTÚRTÁJ” világörökségi terület világörökségi kezelési tervének tervezetét. A kezelési terv tervezete véleményezési eljárásának lefolytatását a fentebb hivatkozott Kormányrendelet 4. és 5. §-a szabályozza.

 

A fentebb hivatkozott Kormányrendelet Önöket, mint véleményezésre jogosultakat érintő 5. § (1) bekezdésében meghatározott véleményezési szakasza lezajlott. A beérkezett véleményeket a Forster Központ fogadta, összesítette. A hivatkozott Kormányrendelet 5. § (2) bekezdése értelmében az 5 § (1) bekezdésében meghatározott véleményezésre jogosultak számára egyeztető tárgyalás kerül megtartásra, amelyen Ön/Önök, mint az 5. § (1) bekezdés szerint véleményezésre jogosult személyek vehetnek részt.

 

A fentiekkel kapcsolatosan ezúton értesítjük, hogy a miniszter közzétette az elektronikus kormányzati portálon az egyeztető tárgyalás időpontját és helyszínét, amely alapján:

 

az egyeztető tárgyalás időpontja:        2014. október 22., 10:00

 

helyszíne:                                           Esterházy-kastély, 9431 Fertőd, Haydn út 2. (a  Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa Egyesület Irodája)

 

 

A meghívó elektronikus kormányzati portálon való elérhetősége:

http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/egyezteto-targyalas-a-fertoi-vilagoroksegrol

 

üdvözlettel:

 

Fertőd. 2014. október 15.

 

 

 

Taschner Tamás

FTVÖ titkára 

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás