2021. november 28. vasárnap, Stefánia napja van
Felhős , Felhős

Zarándokév kezdődik

Kedves Fertő-parti Zarándokok!

 

A Fertő-táj Világörökség Egyesület nevében nagy tisztelettel hívunk benneteket jövő csütörtökön, január 10-én az év eleji zarándok találkozónkra.

 

18 órakor a homoki Szent Anna templomban hálaadó szentmisével kezdünk, amit Reisner atya mutat be.

 

A szentmisét követően fáklyákkal - énekelve átvonulunk Hegykőre a Tornácos panzióhoz, ahol Feri atya megáldja az ősszel felállított Mária kaput.

 

Az áldást követően a Tornácos különtermében folytatnánk, ahol a 2012-es közös zarándok élményeinket elevenítenénk fel, illet az új év feladatairól, lehetőségeiről gondolkodnánk együtt. A tavalyi visszajelzések és tapasztalatok alapján március 26-án, nagyhét keddjén ismét megszervezzük a nagyheti zarándoklatot…most Sarródról Kópházára a kegytemplomhoz vinne az utunk, s a zarándoklaton elkísér minket a gradistyei horvát testvéreink Madonnája is!

 

Az estét farsangi agapéval zárjuk a Tornácos éttermében.

 

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt. Kérem, hogy meghívónkat továbbítsátok közösségeitek tagjai felé és jövő szerdáig jelezzétek, hogy kb. hány fő érkezik tőletek.

 

Áldott zarándok új esztendőt kívánunk nektek szeretettel

 

Taschner Tamás és Vissi András

Világörökségi ügyek

Mindazok akik felelősséget éreznek a tájért, akik szeretnék pozitív, előremutató vagy esetleg kritikus észrevételeiket megosztani, az illetékes szervezeteknek eljuttatni, azoknak szeretnénk segíteni.

Bejelentés

Hírlevél

  • Küldés
Fertő-táj Világörökség Egyesület © 2009 minden jog fenntartva.
Feki Webstudio @ 2009 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás